TypeCursus.nl voor wie?

TypeCursus.nl biedt een professionele online typecursus voor volwassenen. Maak je regelmatig gebruik van de computer op jouw werk of privé, dan biedt deze training jou een manier om véél efficiënter om te gaan met je tijd. Naar verwachting zal jouw typesnelheid zich verdubbelen na het doorlopen van de training. Met een dergelijk rendement, hoef je niet lang te rekenen om de (tijd)winst te bepalen.
 

Ook voor bedrijven

Staat jouw bedrijf ook constant in de file? Hoeveel beeldschermwerkers zijn er binnen jouw bedrijf actief? Hoeveel tijd wordt er per week aan computerwerk besteed? Door blind te leren typen kost dit allemaal veel minder moeite en gaat het een stuk vlotter.
 

Te verwachten rendement

Naar verwachting zal jouw typesnelheid zich verdubbelen na het doorlopen van de training. Met een dergelijk rendement hoef je niet lang te rekenen om de (tijd)winst te bepalen.

Wanneer en waar u wilt

De cursus van TypeCursus.nl kan op elke computer met stabiele internetverbinding gevolgd worden. Software installeren hoeft niet, inloggen en beginnen maar. Je kunt dus thuis trainen, maar ook op het werk.
 

Gefaseerd leerpad

Tijdens het doorlopen van TypeCursus.nl volg je een gefaseerd leerpad. De gevarieerde oefenvormen bieden een afwisselende training waarbij je het toetsenbord stap voor stap leert beheersen.
 

Van Naar
Eenvoudig Meer uitdaging
Langzaam Snel
Ondersteund Zelfstandig

 

Reflexmethode

De unieke typetraining biedt je oefeningen waarbij jouw reflex op de proef gesteld wordt. Na voldoende training van een nieuwe letter, wordt het ritmisch typen getraind. Dit gebeurt zowel in de Ritme-oefening als in de Reflextrainer. Zo ontstaat een uitdagende training waarbij je merkt dat het op de tast vinden van de letters op het toetsenbord steeds makkelijker verloopt.
 

Persoonlijk leerpad, adaptieve training

Tijdens het doorlopen van de training worden veelgemaakte verwisselingen geregistreerd in jouw persoonlijk logboek. Op gezette tijden worden maatwerk oefeningen gedaan waarbij jouw probleemletters extra aandacht krijgen.
 

Inhoud:

De typecursus bestaat uit 100 opdrachten die onderverdeeld zijn in 20 lesmodules. Elke lesmodule bestaat dus uit 5 (dag)opdrachten van elk ca. 15- 20 minuten training.
 
 

Dag opdrachten per week Duur van de cursus in weken
3 33
4 25
5 20

Zie ook

Diplomagarantie

Geen diploma = geld terug. Typecursus.nl is van zichzelf overtuigd en garandeert dat u

Lees verder

26 jaar ervaring

Al in 1986 gaven de docenten van Typecursus.nl typeles op (basis)scholen. Deze ervaring zie...

Lees verder

Blindtypen in 25 uur

In 20 modules leer je supersnel blindtypen. Binnen 25 uur word je een expert in blindtypen en wint...

Lees verder